Прв извештај од интегрираната платформа за мониторинг на изборите „МОЈОТ ИЗБОР“ 2011

Се чита за 0 мин.

01062011259Денеска, на прес-конференција, Македонскиот институт за медиуми, Институтот за демократија и Македонскиот центар за меѓународна соработка го претставија извештајот од мониторингот за досегашниот тек на изборната кампања, работата на изборната администрација, како и извештајот од мониторингот на медиумите, кои се дел од заедничкиот проект за интегриран мониторинг на вонредните парламентарни избори „Мојот избор 2011“.