Одржано Деветтото годишно Собрание на МИМ

Се чита за 0 мин.

Нивни заменици во наредниот двегодишен мандат ќе бидат Беким Мурати, уредник во МТВ 2, Спасијка Јовановска, заменик-уредник на неделникот „Капитал“ и Даниела Каневче, главен уредник на Македонското радио.

Првата седница на новиот УО ќе биде одржана кон крајот на јануари, кога ќе биде избран претседателот на ова тело.