Редакциски механизми и саморегулација во медиумите во Македонија

Се чита за 0 мин.

Round Table

На 26 октомври/вторник, 2010, во хотелот Стоун Бриџ, со почеток во 11 часот, ќе се одржи стручна расправа на тема „Редакциски механизми и саморегулација во медиумите во Македонија“.

 МИМ го организира овој настан во рамки на проектот ИПА 2007 – Регионална програма за медиуми и граѓанско општество во Југоисточна Европа: Поддршка за усогласување со ЕУ стандардите, финансиран од Европската комисија и УНЕСКО, а спроведуван од Мрежата за професионализација на медиумите во Југоисточна Европа (СЕЕНПМ), чијшто член и основач е и МИМ.