Известување за претстојните празници

Reading time: 0 minute(s)

Воедно, ве известуваме дека Институтот нема да работи од 29.12.2008 до 9.01.2009 година, и дека во периодот до 12 јануари 2009 просториите на МИМ   ќе бидат затворени.

 

Контакт за итни случаи:

saracini@mim.org.mk

070 349 906