Отворен конкурсот за Најдобра истражувачка сторија - 2008

Се чита за 0 мин.

Nagradeni Македонскиот институт за медиуми традиционално и годинава ја доделува наградата за Најдобра истражувачка сторија за 2008, а на конкурсот може да учествуваат сите активни новинари и редакции од земјава, со една или повеќе стории објавени во текот на 2008 година.

Конкурсот ќе биде отворен до 13 февруари 2009 година.