МИМ тим

  • Билјана Петковска Директор Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  • Весна Никодиноска Виш програмски менаџер Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  • Ивона Василова Програмска поддршка Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  • Славчо Миленковски Координатор за мултимедија, Веб и систем администратор Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  • Марина Златевска Ристовска Финансии и администрација Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  • Дениз Мемеди Проектен координатор Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  • Сузана Николовска асистент за финансии и администрација Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.