Арта Тахири: Со прашања без „ракавици“ ги демаскираме политичарите

Се чита за 0 мин.

„Патот кон“ е дебатна емисија во која прашањата без „ракавици“ ги демаскираат политичарите. Но, за време на подготовките и после снимањето носиме маски! - вели Арта Тахири, уредничка и водителка на емисијата „Патот кон“ на ТВ Алсат-М, за иницијативата на МИМ „Новинарството не е во карантин“.