Мартин Пушевски: Вирусот целосно ги мобилизираше капацитети на Јавниот сервис

Се чита за 0 мин.

„Вести, Дневници, директни преноси, вклучувања во живо од прес-конференции, линковски јавувања на нашите дописници од целата земја, интервјуа преку Скајп. Вирусот целосно ги мобилизираше капацитети на Јавниот сервис, бидејќи и во време на корона, новинарството не е во карантин“, –  Мартин Пушевски, новинар во МРТ.

 

 Иницијатива на МИМ „Новинарството не е во карантин“.